César Azpilicueta måtte ut på båre da Chelsea tapte hjemme mot Southampton. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP Photo / NTB.

Chelsea-kaptein ut på båre etter spark i ansiktet

César Azpilicueta måtte bli båret av banen på båre etter han ble sparket i ansiktet av Sekou Mara. Chelsea tapte kampen 0–1 for Southampton.

Av NTB | 18.02.2023 18:05:41

Sport: Det var i det 75. spilleminutt at Mara prøvde seg på et saksespark inne i Chelseas 16-meteren. Men istedenfor å sette ballen nydelig i mål, ble det heller treff i ansiktet til Azpilicueta og gult kort for franskmannen.

Kampen ble stoppet i nesten ti minutter før spanjolen til slutt ble båret av banen på båre og ble byttet ut med Trevoh Chalobah.

Før pause hadde også James Ward Prowse sendt gjestene i ledelsen med en frisparkperle. Det ble kampens eneste mål, noe som forlenger Chelseas seierstørke til fire strake kamper.

Den tidligere Molde-spissen David Datro Fofana fik debuten sin fra start for Chelsea, men ble byttet ut til pause. Mohamed Elyounoussi startet også kampen for Southampton og fikk spille 88 minutter.