Manchester City og Erling Braut Haaland avga poeng mot Nottingham Forest. Kampen endte 1–1. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Manchester City og Haaland sløste med sjansene – avga poeng mot Nottingham Forest

Manchester City ble hardt straffet mot Nottingham Forest i Premier League-kampen lørdag. Kampen endte 1-1 etter en sen utligning fra Chris Wood.

Av NTB | 18.02.2023 18:05:31

Sport: Poengtapet til City fører til at Arsenal er tilbake på tabelltoppen i ligaen. City ligger to poeng bak, men «The Gunners» har også spilt en kamp mindre.

Mot Nottingham Forest så det lenge ut til at Bernardo Silvas scoring minutter før pause skulle holde kampen ut. Seks minutter igjen av ordinær tid prikket Chris Wood inn utligningen fra kloss hold.

Foden misbrukte en gyllen mulighet til å spille Haaland på åpent mål kort tid etter hvilen. Da engelskmannen skulle tre ballen til Haaland mistet han balansen og dermed fikk Felipe avverget en svak pasning.

Og det ville seg ikke for Haaland. Senere i omgangen prøvde han seg på en retur som gikk i tverrliggeren. Ballen falt ned i beina på 22-åringen som smalt ballen over mål på stillingen 1-0 til City.

Høyrebackens scoring etter 64 minutter var kampens eneste nettkjenning. Everton er for øyeblikk på trygg grunn, mens Leeds ligger nest nederst.

Bournemouth vant også 1-0 på bortebane med Wolverhampton. Engelske Marcus Tavernier ble matchvinner.

Det virket lenge som Crystal Palace skulle ta med seg alle poengene mot Brentford, men Vitaly Janelt sikret 1-1 og uavgjort seks minutter på overtid.

City hadde spillemessig full kontroll i store deler av kampen, men slet med å omsette sjansene til mål.

Everton tok sin andre hjemmeseier på rad etter Sean Dyche inntog som manager. I lørdagens bunnoppgjør mot Leeds var klubblegenden Séamus Coleman avgjørende for de blåkledde fra Merseyside.

Fulham fortsetter å imponere denne sesongen og tok med seg alle poengene fra borteoppgjøret mot Brighton. Manor Solom scoret 1-0-målet to minutter før full tid. Fulham tar seg forbi Brighton på tabellen og innehar 6.-plassen.