Menu
Nicolai Budkov Kjær under trening i forbindelse med oppvisningskamp i UTC-tennisturnering på Telenor Arena. Foto: Terje Pedersen / NTB

Budkov Kjær enkelt videre i doubleturneringen for junior i Roland-Garros

Tennistalentet Nicolai Budkov Kjær og hans makker Joel Schärzler lekte seg mot Henry Bernet og Max Stenzer i doubleturneringen for junior i Roland-Garros.

Av NTB | 05.06.2024 17:33:11

Sport: Budkov Kjær og østerrikske Schwärzler er toppseedet doubleturneringen for junior og tok seg videre med sifrene 6-1, 6-3. Sveitsiske Bernet og tyske Stenzers var på sin side useedet.

Budkov Kjær og Schwärzler fikk en god start på kampen da de brøt Bernet og Stenzers andre, tredje og fjerde servegame og vant dermed det første settet 6-1.

Andre sett fortsatte i samme spor, hvor Budkov Kjær og Schwärzler brøt konkurrentene enda en gang og sikret avansement med 6-3.

I neste runde venter vinnerne av oppgjøret mellom marokkanerne Karim og Reda Bennani og den amerikanske duoen Maxwell Exsted og Cooper Woestendick. De spiller senere onsdag kveld.

Søndag fikk Budkov Kjær en tung start på Roland-Garros da han røk ut i første runde av mennenes juniorturnering i single. Den 3.-seedede nordmannen ble slått 6-1, 6-3 av kvalifiseringsspilleren Henry Bernet fra Sveits.

I første runde av doubleturneringen vant imidlertid Budkov Kjær og Schwärzler i strake sett over Atakan Karahan og Roh Hoyoung.

17-årige Kjær er nummer fire på ITFs verdensranking for junior og har som et av sine mål for året å vinne juniorklassen i en Grand Slam-turnering.

I januar tok han seg til semifinale i Australian Open.

(©NTB)

Flere nyheter: