Ben Mee (t.v.) og Brentford slo Tottenham lørdag. Foto: John Walton / PA via AP / NTB

Brentford vendte til seier over Tottenham

Tottenham tok ledelsen, men to scoringer av Bryan Mbeumo førte til at Brentford vant 3-1 på bortebane i Premier League lørdag.

Av NTB | 20.05.2023 15:44:12

Sport: Mbeumos mål kom i løpet av et tolv minutter i starten av annen omgang. Først utlignet han med et flott plassert skudd fra kanten av 16-meteren, før han etter en time var sikker alene med Fraser Forster fra spiss vinkel.

På tampen la Yoane Wissa på til 3-1 og trygget seieren. Mbeumo hadde assist på det siste målet.

Harry Kane sendte Tottenham i ledelsen med et praktmål før ti minutter var spilt. Dejan Kulusevski la ballen igjen til Kane på et smart frisparktrekk før spissen banket ballen opp i høyre hjørne.

Men de hvitkledde greide ikke vinne kampen på hjemmebane og vil dermed få det svært tøft i kampen om europaspill neste sesong. De har ett poeng opp til Brighton på sjetteplass, men sistnevnte har to kamper mindre spilt.

Brentford er poenget bak Tottenham når det gjenstår én kamp for begge lag. Tottenham avslutter sesongen borte mot Leeds neste helg, mens Brentford tar imot Erling Braut Haaland og Manchester City. Da kan de lyseblå allerede være sikret årets Premier League-tittel.

Kristoffer Ajer satt hele kampen på benken for Brentford.