Menu
Ingar Bratseth-Kiplesund ser OL-toget gå uten ham. Foto: Lise Åserud / NTB

Bratseth-Kiplesund gir opp OL-drømmen

Lengdehopperen Ingar Bratseth-Kiplesund (27) sier til Adresseavisen at han aldri kommer til å delta i OL.

Av NTB | 10.06.2024 18:03:13

Sport: Den norske rekordholderen i lengde klarte bare å hoppe 7,82 meter i EM i Roma og ble dermed slått ut i kvalifiseringen. Han vurderer at han ikke er god nok til å komme seg til OL i Paris senere i sommer.

– Det finnes ikke gode nok stevner til å forbedre rankingen. Og jeg tror ikke jeg er god nok til å hoppe 8,28. Det er veldig langt, sier 27-åringen som ligger langt nede på OL-rankinglisten, til Adressa.

Bratseth-Kiplesund vet heller ikke om han fortsetter karrieren etter denne sesongen. OL i Los Angeles om fire år blir det ikke noe av for hans del.

– Jeg kan love deg at Los Angeles 2028 blir det ikke. Jeg tar ett år av gangen. Det blir ikke noe OL på denne karen. Men det lever jeg heldigvis ganske komfortabelt med. Det er ingen hjertesorg, sier han, før han legger til:

– Kanskje den kommer en gang. Hvem vet? Jeg har tross alt lagt ned ganske mange tusen timer.

(©NTB)