Menu
Justine Kielland jubler etter å ha scoret for Brann mot Lyon i Champions League sist sesong. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Brann selger Justine Kielland til Wolfsburg

Justine Kielland (21) blir utenlandsproff i tyske Wolfsburg. I helgen spilte hun sin siste kamp for Brann etter et snaut år i klubben.

Av NTB | 01.07.2024 14:33:25

Sport: Midtbanespilleren var blant nøkkelspillerne i Branns strålende sesong i Champions League. Kielland scoret to mål mot Lyon i gruppespillet.

– Tusen takk for et helt fantastisk år! Tiden min i Brann er dessverre over for denne gang, men jeg har kost meg hver dag i Bergen og blitt veldig glad i både klubben, byen og menneskene, sier hun i en uttalelse og fortsetter:

– Nå er det Tyskland som venter for min del. Det var et vanskelig valg å forlate Brann, men dette var en mulighet jeg hadde lyst til å ta og som føltes riktig for meg nå.

21-åringen ble hentet til Brann fra Stabæk i august i fjor. Hun stoppet på 38 kamper og fem mål for bergenslaget.

Branns sportslige leder Aleksander Olsen omtaler Kiellands utvikling som «ekstraordinær». Han sier at Wolfsburg kom med et «veldig godt tilbud», og klubben ville ikke stå i veien for spillerens ønske om å prøve seg i utlandet.

– Derfor ble den beslutningen riktig med tanke på Branns strategi, økonomi og ønske om å satse videre og investere i spillerstall slik det gjøres nå, og ikke minst for Justine og den reisen hun er på nå, sier Olsen.

(©NTB)

Flere nyheter: