Celine Boutier kysser seierstrofeet etter å ha vunnet et langt omspill i LPGA-turneringen i Kuala Lumpur. Foto: Vincent Thian, AP / NTB

Boutier vant i Malaysia – Borge langt bak

Celine Boutier fra Frankrike slo Atthaya Thitikul i et seigt omspill og vant LPGA-turneringen i Malaysia. Celine Borge endte langt bak.

Av NTB | 29.10.2023 18:33:09

Sport: Boutier og thailandske Thitikul endte begge 21 slag under par etter fire runder. I omspillet måtte det spilles hele ni hull før den franske spilleren triumferte. Det er det nest lengste omspillet i LPGA-historien.

Boutier innkasserte drøyt fem millioner kroner, mens Thitikul måtte nøye seg med litt over halvparten.

Det var Boutiers fjerde seier i år. Hun spilte seg opp fra delt 8.-plass i løpet av søndagen og signerte for en 64-runde.

Borge gikk de fire rundene fem slag over par etter serien 69-76-73-75. Hun hadde bare seks spillere bak seg på resultatlista i turneringen som ble gjennomført uten cut halvveis. Det holdt til en premiesum på 69.000 kroner.