Menu
Julian Nagelsmann får sparken i Bayern München, ifølge medier. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

Bild: Nagelsmann får sparken i Bayern – kan bli erstattet av Tuchel

Julian Nagelsmann (35) skal være ferdig som trener for den tyske storklubben Bayern München etter mange svake prestasjoner, melder avisen Bild.

Av NTB | 23.03.2023 22:24:06

Sport: Nagelsmann ble Bayern-trener tilbake i juli 2021 og ledet de rødkledde i 84 kamper. Sist helgs 1-2-tap for Leverkusen ble det siste han gjorde i rollen, erfarer Bild.

Også den kjente overgangsjournalisten Fabrizio Romano hevder å kjenne til avgjørelsen som er tatt av styret i den tyske storklubben.

Nagelsmann hadde suksess med RB Leipzig før han ble Bayern-trener. Han ble tidlig sett på som et stort trenertalent og vant i fjor Bundesliga. Det siste året er det blitt stilt stadig flere spørsmål rundt hans taktiske valg og Bayerns prestasjonsnivå.

Bayern møter Manchester City i kvartfinalen i mesterligaen og skal rett etter landslagspusen ta imot Borussia Dortmund i det som blir en kamp om å være serieleder i Bundesliga.

Ifølge Bild og Romano er Thomas Tuchel favoritt til å bli ny Bayern-trener. Han har stått uten jobb siden han fikk sparken i Premier League-klubben Chelsea i september i fjor.

(©NTB)

Flere nyheter: