Guro Bergsvand var god i forsvar og scoret detførste målet da Brighton slo West Ham 3-1 i ligacupen. Foto: Lise Åserud / NTB

Bergsvand scoret i Brightons ligacupseier

Guro Bergsvand var en av banens beste og scoret det første målet da Brighton slo West Ham 3-1 i den engelske ligacupens gruppespill.

Av NTB | 22.11.2023 23:40:06

Sport: Bergsvand og Maria Thorisdottir startet i Brightons midtforsvar, mens Elisabeth Terland måtte nøye seg med en halvtimes innhopp.

Bergsvand hadde allerede tvunget gjestekeeperen til en kjemperedning da hun i slutten av første omgang scoret 1-0-målet fra kort hold. Tidligere Barcelona-kaptein Vicky Losada doblet ledelsen fra straffemerket, og Veatriki Sarri scoret da Brighton fikk straffe igjen.

Brighton har vunnet sine to første kamper i gruppespillet og ligger godt an i kampen om kvartfinaleplass.

Celin Bizet spilte siste drøye halvtime da Tottenham inntok tetplassen i sin gruppe med 3-0 over Bristol City. Benedicte Håland voktet gjestenes mål og nektet Spurs en enda større seier.

Lisa Naalsund spilte en snau halvtime og kom til en stor sjanse da Manchester United vant 1-0 borte mot Liverpool med scoring av Nikita Parris. Sophie Román Haug spilte en drøy halvtime for Liverpool.

Julie Blakstad spilte første omgang da Manchester City spilte 2-2 mot Leicester og deretter tapte på straffespark (i kamp om et bonuspoeng). Leicester ledet 2-0 ved pause.

Gruppespillet i ligacupen varer til slutten av januar. Gruppevinnerne og de beste toerne går til kvartfinale sammen med mesterligadeltaker Chelsea.