Menu
Ronny Deila slutter i Standard Liege. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Belgiske medier: Deila slutter med umiddelbar virkning i Standard Liege

Ronny Deila er ferdig i den belgiske klubben Standard Liege, melder belgiske Het Laatste Nieuws.

Av NTB | 25.05.2023 10:18:58

Sport: «Ronny Deila (47) er ikke lenger trener for Standard. Den norske treneren har nettopp annonsert sin umiddelbare avgang fra Rouches. Det er nå ingenting i veien for en overgang til Club Brugge», skriver avisen.

Standard Liege avlyste tidligere torsdag ettermiddagens pressekonferanse med deres norske trener.

Den belgiske sportsavisen DH Sport melder også at Deila er ferdig i Standard Liege. De erfarer også at nordmannen har valgt Club Brugge.

Den siste tiden har Deila blitt kraftig linket til Club Brugge og flere medier har skrevet at han allerede har en avtale med storklubben. Det var han imidlertid ute og tilbakeviste etter 0-3-tapet borte mot Westerlo lørdag.

– Det som står skrevet i avisene, er ikke sant. Jeg har ikke noen avtale med Club Brugge. Det har ikke vært noen kontakt mellom klubbene. Jeg har en kontrakt her (Standard) og er tilfreds her. Jeg vet ikke noe om det som skrives i mediene. Det skaper uro rundt klubben, sa Deila ifølge Het Laatste Nieuws.

Deila tok over Standard Liege foran inneværende sesong etter en suksessrik tid i New York City. Han ledet laget til sin første MLS-tittel.

47-åringen startet sin trenerkarriere i Strømsgodset. Han har også vært i Celtic og Vålerenga.

(©NTB)

Flere nyheter: