Menu
Nyansatte Mauricio Pochettino får gleden av å trene Moisés Caicedo fremover. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP.

Bekreftet: Chelsea henter Moisés Caicedo – skal være britisk overgangsrekord

Etter en høydramatisk overgangssaga bekrefter Chelsea at de omsider har kapret Moisés Caicedo. Summen skal være ny rekord i England.

Av NTB | 14.08.2023 19:34:38

Sport: London-klubben bekrefter signeringen på sine sider. Summen skal ifølge The Telegraph være på 115 millioner pund, noe som tilsvarer omkring 1,5 milliarder kroner.

Om det stemmer, setter Chelsea britisk overgangsrekord når de henter søramerikaneren til Stamford Bridge. Klubben sto også for den forrige rekorden da de hentet Enzo Fernández i januar.

Caicedo så lenge ut til å være på vei til Anfield etter at Liverpool og Brighton ble enige om en overgang for ecuadorianeren fredag.

– Jeg fikk beskjed om at jeg kunne bekrefte at klubbene har kommet til enighet om Moisés Caicedo, sa Jürgen Klopp på en pressekonferanse.

Det så dermed ut til at Caicedo skulle bli Liverpool-spiller, men kort tid etter skrev den anerkjente fotballjournalisten Fabrizio Romano at Caicedo hadde takket nei til Merseyside-klubben. Årsaken skal ha vært at han kun ønsket å dra til Chelsea.

Chelsea sesongåpnet med 1-1 på Stamford Bridge.

(©NTB)

Flere nyheter: