Menu
Serge Gnabry kritiseres av egne sjefer. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Bayern-topp fyrer løs mot stjerne etter Fashion Week-besøk: – Amatørmessig

Bayern München-spissen Serge Gnabry får tøff kjeft av klubbens sportsdirektør etter at han brukte fridagen sin på å besøke Fashion Week i Paris.

Av NTB | 25.01.2023 14:25:13

Kultur og underholdning: Gnabry var på banen i 82 minutter, og bidro med en målgivende pasning, da Bayern måtte nøye seg med 1–1 i bundesligaoppgjøret mot Leipzig fredag. I stedet for å bruke den påfølgende fridagen til restitusjon, satte Gnabry seg på flyet til Paris.

Der dukket han opp i Gucci-designerklær fra topp til tå. Spissen postet selv en rekke bilder av seg selv i ulike antrekk i sosiale medier.

I Bayern-ledelsen ble ikke Fashion Week-turen direkte noen hit. Snarere tvert imot. Trener Julian Nagelsmann varslet i forkant av tirsdagens ligamøte med Köln at Gnabry måtte levere.

Spissen gjorde imidlertid ingen god figur og ble tatt av ved pause. Etterpå ga sportsdirektør Hasan Salihamidizic klar beskjed om hva han syntes om Paris-turen.

– Det er amatørmessig. Det er akkurat dette jeg ikke liker. Det er ikke Bayern München å gå ned en catwalk et sted når du har en fridag, sa Salihamidzic til journalister ifølge nyhetsbyrået DPA.

– En fridag er til for å hvile, så du kan tråkke på gassen i neste kamp. Vi kommer til å ta en prat med ham om dette, la han til.

(©NTB)