Menu
Alphonso Davies' agent er lite imponert over Bayern München etter de sparket direktør Oliver Kahn og sportssjef Hasan Salihamidzic. Foto: Matthias Schrader / AP Photo / NTB.

Bayern-stjernens agent ut mot klubben etter sparkingen av Khan: – Ustabilitet og usikkerhet

Alphonso Davies' agent Nedal Huoseh er lite imponert over Bayern Münchens håndtering av sparkingen av direktør Oliver Kahn og sportssjef Hasan Salihamidzic.

Av NTB | 30.05.2023 09:48:59

Sport: Ifølge agenten var de så å si enige med klubben om en forlengelse av venstrebackens kontrakt, som går ut i 2025, før Kahn og Salihamidzic fikk sparken lørdag kveld.

Nå må imidlertid agenten sette seg på flyet hjemover etter to ukers forhandling i München, uten noen ny kontrakt.

– Det er en kaotisk tid i Bayern München. Jeg er usikker på hva som skjer og hvem vi skal forholde oss til, sa Huoseh til Bild og henviste til fremtidige kontaktforhandlinger.

– Det ser ut til å være for mye ustabilitet og usikkerhet om retningen til klubben, fortsatte han og uttrykket bekymring for klubbens tilstand.

Davies kom til den tyske storklubben i januar 2019 og har notert seg for åtte mål og 25 assist på 153 kamper. Det mangler heller ikke på interesse fra andre klubber, skal vi tro den tyske storavisen, som ramser opp Real Madrid, Manchester City og Man United som mulige alternativer.

– Kanskje det er bedre om vi venter til 2024 og ser hvordan ting utvikler seg med klubben før vi går videre med en ny kontrakt, sa House.

(©NTB)

Flere nyheter: