Menu
Thomas Tuchel får støtte. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

Bayern-sjefen forlot intervju – får full støtte fra klubbtopp

Bayern München-trener Thomas Tuchel havnet i en opphetet TV-krangel lørdag. Ledelsen forsvarer den pressede manageren.

Av NTB | 07.11.2023 10:50:11

Sport: Det var etter Bayerns 4-0-seier i storkampen mot Borussia Dortmund lørdag at Tuchel reagerte skarpt på kritikk han tidligere har fått fra TV-ekspertene Dietmar Hamann og Lothar Matthäus.

Matthäus var til stede da Tuchel møtte til intervjuet med tyske Sky. Der signaliserte treneren med all tydelighet at han var irritert.

– Si hva du vil, men jeg ønsker ikke å være en del av diskusjonen. I dag vant vi 4-0, og nå får du gjøre helomvending. Kos dere, sa Tuchel, før han forlot intervjuet.

Matthäus og Hamann har hevdet at Bayern ikke har tatt steg som lag siden Tuchel ble ansatt. Kritikken kom blant annet etter sjokktapet i cupen for Saarbrücken i forrige uke.

Sportsdirektør Christoph Freund gir pressede Tuchel støtte.

– Jeg synes det er bra og riktig at Thomas har gjort sin mening klar etter at kritikken har pågått i flere uker, sier Freund til avisen Bild.

– Bayern har alltid kjempet når det er nødvendig. Det er det Thomas har gjort, og vi står hundre prosent bak ham, legger han til.

Matthäus og Hamann er begge tidligere Bayern-stjerner. De har antydet at Tuchel kanskje ikke passer som trener i gamleklubben.

– Vi gjør en veldig god Bundesliga-sesong, har scoret 38 mål og sluppet inn kun sju. Vi har også vunnet hver eneste kamp i Champions League så langt. Vi snakker om Bayerns beste Bundesliga-start på åtte år. Det taler for seg selv, sier sportsdirektør Freund.

(©NTB)

Flere nyheter: