Menu
Erling Braut Haaland mister Premier League-kampen mot Liverpool. Foto: Jon Super / AP / NTB

Avis: Haaland mister storkampen mot Liverpool

Erling Braut Haaland (22) ble ikke klar til Premier League-kampen mot Liverpool lørdag, skriver Manchester Evening News.

Av NTB | 01.04.2023 12:24:03

Sport: Manchester City-spissen sliter med en lyskeskade, og ifølge Manchester Evening News var han ikke blant spillerne som ankom stadion lørdag formiddag. Avisen hevder å sitte på den bekreftede troppen til kampen mot de rødkledde på hjemmebane.

Haaland trente ikke med laget verken onsdag eller torsdag. City-manager Pep Guardiola opplyste på en pressekonferanse fredag at Haaland skulle testes på trening senere på dagen.

Der fikk tydeligvis ikke City-leiren de svarene de håpet på, og dermed går lørdagens kamp uten den norske målmaskinen.

Haaland pådro seg skaden i FA-cupkampen mot Burnley noen dager før det norske landslaget samlet seg i Spania foran de to første EM-kvalifiseringskampene.

Der ble det tidlig klart at jærbuen ikke kunne være med videre og ta del i oppgjørene mot Spania og Georgia. Han reiste deretter til Barcelona for videre undersøkelser.

Manchester City har ofte sendt spillere til et samarbeidssykehus i den katalanske hovedstaden for å undersøke skader.

– Det var veldig overraskende. Jeg visste ingenting. Han ringte meg og sa at de hadde tatt noen bilder og funnet noe som ikke var bra, sa far Alfie Haaland til TV 2 etterpå.

Manchester City ligger åtte poeng bak (med én kamp mindre spilt) serieleder Arsenal og tåler trolig ikke et tap mot Liverpool om det fortsatt skal være håp om ligagull.

(©NTB)

Flere nyheter: