Menu
Sondre Auklend åpner opp om overgangen til Bodø/Glimt. Foto: Marius Simensen / NTB

Auklend om Viking-exiten: – Dumt at det endte sånn

Sondre Auklend snakker ut etter at det tidligere i uken ble klart at han fra neste år blir Bodø/Glimt-spiller. Overgangen har vakt sterke reaksjoner i Viking.

Av NTB | 04.07.2024 22:13:19

Sport: Auklend er blitt enig med Glimt om en avtale fra 1.1.2025, når kontrakten hans med Viking løper ut. Nyheten sprakk i tidligere i uken, og de siste dagene har Auklend måtte tåle mye kritikk av Viking-supportere. Onsdag uttalte Vikings sportssjef Erik Nevland at Auklend nektes å spille for klubben enn så lenge.

I et intervju med Stavanger Aftenblad åpner Auklend opp.

– Dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Det handler om å ta de mulighetene som dukker opp. En fotballkarriere er ikke så lang, sier han.

21-åringen synes det er dumt at forholdet med Viking ender slik.

– Det er kanskje vanskelig å forstå nå, men jeg er glad i Viking, jeg kommer til å fortsette å være glad i Viking, så var det dumt at det endte sånn som dette. Kanskje må begge parter ta læring av at det ble som det ble og at vi havnet i denne situasjonen. Men jeg vil ikke utdype det noe mer, sier han og legger til:

– Jeg står greit i det og jeg står for valget jeg har tatt.

(©NTB)

Flere nyheter: