Andreas Schjelderup storspilte for Nordsjælland onsdag. Foto: Annika Byrde / NTB

Assist-hattrick fra Schjelderup i cupseier

Andreas Schjelderup serverte Christian Rasmussen tre ganger da Nordsjælland slo Viborg 3-2 i den danske cupen onsdag.

Av NTB | 01.11.2023 20:03:03

Sport: Rasmussen (20), som er på lån fra Ajax, scoret sitt første mål på overtid av 1. omgang. Da kampen rundet 57 minutter, hadde han scoret to til, og alle var på pasning fra det norske stortalentet Schjelderup.

19-åringen ble i januar solgt til Benfica fra Nordsjælland, men slet med spilletiden. I september ble det klart at Schjelderup returnerte til dansk fotball på en leieavtale.

Han sto med to målgivende pasninger på elleve kamper så langt denne sesongen.

Jeppe Grønning sendte Viborg i ledelsen etter en halvtime før Schjelderup og Rasmussen herjet fram til en time var spilt. Mads Søndergaard reduserte til 2-3, men vertene greide ikke å utligne tross store sjanser.

Schjelderup ble byttet ut et kvarter før slutt.

I august ble det kjent at Schjelderup signerte med stjerneagenten Rafaela Pimenta.

Hun overtok virksomheten etter avdøde Mino Raiola og har også Erling Braut Haaland på klientlisten.