Menu
Oleksandr Zinchenko (t.h.) er ute resten av sesongen. Her med kaptein Martin Ødegaard i kampen mot Chelsea for ti dager siden. Foto: Kin Cheung / AP / NTB

Arteta avviser skaderykte

Arsenal-manager Mikel Arteta svarer et klart og tydelig nei på om det stemmer at forsvarsduoen Oleksandr Zintsjenko og William Saliba mister resten av sesongen.

Av NTB | 12.05.2023 14:54:27

Sport: . Arteta møtte pressen fredag før søndagens viktige Premier League-kamp mot Brighton. Manageren hadde ikke flere oppdateringer på sine spillere.

– Vi har en ny treningsøkt til i morgen før Brighton-kampen. Vi prøver å få spillere tilbake før den dagen. Med William (Saliba) er det helt sikkert at han ikke blir klar til den kampen, og han er usikker til neste, sa Arteta.

Det var det anerkjente nettstedet The Athletic som torsdag meldte at Zintsjenko og Saliba er ute i de resterende kampene i sesongen.

Arsenal må håpe at Manchester City snubler i en av de siste kampene om seriegullet skal havne i den engelske hovedstaden. City har én kamp til gode på Martin Ødegaard og co. De har igjen Everton (b), Chelsea (h), Brighton (b) og Brentford (b).

– Dette er avgjørende. Vi ønsker å slå dem (Brighton) og øke håpet vårt, fordi det er fortsatt alt igjen å spille for.

Dette er Arsenals gjenstående kamper: Brighton (h), Nottingham Forest (b) og Wolverhampton (h).

(©NTB)