Argentinas Sophia Braun jubler etter å ha reduserte til 1–2 i VM-kampen mot Sør-Afrika i gruppe G fredag. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB

Argentina slo tilbake mot Sør-Afrika og reddet uavgjort i Sveriges VM-gruppe

Argentina kom under 0-2 for Sør-Afrika, men to mål på fem minutter reddet uavgjort og ett poeng i gruppe G i fotball-VM.

Av NTB | 28.07.2023 07:03:13

Sport: Linda Motlhalo gjorde 1.-omgangens eneste mål da hun satte 1–0 etter en halvtimes spill. Thembi Kgatlana økte til 2-0 etter 66 minutter.

Det meste synes å gå sørafrikanernes vei mot nasjonens første VM-seier for kvinner noensinne. Innbytter Sophia Braun reduserte til 1-2 etter 74 minutter på en skikkelig suser fra 25 meter. Målet tente argentinerne for en annen innbytter, Romina Núñez, headet inn utligningen fem minutter senere.

De to favorittene i gruppen, Sverige og Italia, møtes i sin annen kamp i VM lørdag. De to vant sine åpningskamper.