Rallyføreren Andreas Mikkelsen vant WRC2-klassen i Rally Estonia. Foto: Berit Roald / NTB

Andreas Mikkelsen vant WRC2-klassen i Rally Estonia

Andreas Mikkelsen i sin Skoda Fabia vant den nest beste klassen (WRC2) i VM-runden i Rally Estonia. Finske Kalle Rovenperä vant WRC-klassen.

Av NTB | 23.07.2023 15:13:24

Sport: Andreas Mikkelsen endte på 9.-plass totalt, men var 9.7 sekunder foran finske Sami Parjari. I VM-sammendraget rykket Mikkelsen opp til annenplassen og har åtte poeng opp til franske Yohan Rossel.

Oliver Solberg fikk rallyet ødelagt fredag, men avsluttet likevel sterkt og vant flere prøver mot slutten. Solberg holder tredjeplassen i VM.

Best totalt var den finske verdensmesteren Kalle Rovanperä. Han vant med 52,7 sekunder foran belgieren Thierry Neuville. Finske Esapekka Lappi tok tredjeplassen.

Rovanperä leder også VM sammenlagt med 170 poeng. Det er 55 poeng mer enn briten Elfyn Evans.