Menu
Erling Braut Haaland har bøttet inn mål for Manchester City denne sesongen. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Ancelotti frykter De Bruyne og Haaland: – En veldig god kombinasjon

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti er klar på at det ikke bare er målmaskinen Erling Braut Haaland som får de hvitkleddes oppmerksomhet i mesterligaen tirsdag.

Av NTB | 08.05.2023 17:44:16

Sport: Den første av to semifinaler står på menyen.

Haaland har scoret tolv mål på åtte kamper i mesterligaen denne sesongen. Nylig ble han den mestscorende i en Premier League-sesong da han scoret sitt 35. mål. Ancelotti er naturligvis klar over styrken til den norske målmaskinen til Manchester City.

– Han er veldig farlig, og vi ser på ham, men det er ikke bare ham. Det er et komplett lag som spiller veldig god fotball. Vi jobber for å stoppe et lag som virker ustoppelig, sa Ancelotti på pressekonferansen mandag.

Semifinalen er en kopi fra fjorårets turnering da Real Madrid tok seg til finalen med 6-5 sammenlagt etter 3-1-seier på hjemmebane og 3-4-nederlag i Manchester.

Ancelotti er klar over at City er blitt mer målfarlige denne sesongen med Haaland i troppen. Nordmannen har sammen med Kevin De Bruyne herjet med det meste av motstand de har møtt på.

– De har funnet en (Kevin) De Bruyne og Haaland-kombinasjon som er veldig god, konstaterte trenerveteranen.

Italieneren kunne samtidig opplyse om at midtbanegeneral Luka Modric er klar til kampen etter å ha trøblet med skade den siste tiden.

Real Madrid har vunnet mesterligaen 14 ganger, mens City står uten triumf i Europas gjeveste klubbturnering.

(©NTB)