Akor Adams scoret igjen for Montpellier lørdag. Foto: Astrid Pedersen / NTB

Adams scoret igjen da Montpellier sjokkerte Lyon

Akor Adams noterte seg igjen på scoringslisten for Montpellier etter overgangen fra Lillestrøm. Lørdag var han med på å slå storlaget Lyon 4-1 på bortebane.

Av NTB | 19.08.2023 22:04:34

Sport: Adams fikk æren av å fastsette sluttresultatet minuttet før full tid.

Tidligere i kampen traff lagkamerat Arnaud Nordin blink, før Mousa Al-Taamari la på med to ytterligere mål.

Tidligere Arsenal-spiller Alexandre Lacazette reduserte drøye 20 minutter før full tid, men da samme mann ble sendt av banen ti minutter senere, endte det med Montpellier-seier.

Adams har med andre ord fått en svært god start på karrieren i Frankrike etter rekordovergangen fra Lillestrøm tidligere i august. I seriedebuten scoret han begge målene da Montpellier spilte 2-2 mot Le Havre.

Da han forlot Lillestrøm tidligere i måneden var han toppscorer i Eliteserien med 15 scoringer på like mange kamper.