Ada Hegerberg scoret i skadecomebacket for Lyon. Foto: Terje Pedersen / NTB

Ada Hegerberg scoret i skadecomebacket for Lyon – knuste Guingamp 6-0

Ada Hegerberg ble byttet inn og trengte bare ett minutt på å score sitt første mål etter en lang periode ute med skade for Lyon i 6-0-seieren over Guingamp.

Av NTB | 25.03.2023 16:54:06

Sport: Hegerberg hadde ikke vært i en kamptropp for Lyon siden 21. august da hun forble ubenyttet reserve mot Chelsea i mesterligaen tidligere i uken. Hun hadde da vært ute i seks måneder etter at hun pådro seg en skade under en landskamp mot Belgia i september.

Lørdag startet hun på benken i ligakampen mot Guingamp og ble byttet inn etter 70 minutter. Der brukte hun bare ett minutt på å sende laget opp i 4-0.

Deretter fortsatte Lyon å kjøre over motstanderen og vant til slutt svært komfortabelt.

Lyon leder den franske toppdivisjonen fire poeng foran Paris Saint-Germain. PSG har imidlertid én kamp mindre spilt.