Menu
Et synkehull førte til at tirsdagens kamp på AFC Wimbledons fotballstadion måtte avlyses tirsdag. Foto: Joe Giddens / PA / AP / NTB

Store mengder nedbør i Storbritannia – fotballbane kollapset

Flom i Storbritannia har resultert i stengte veier og oversvømte hjem. AFC Wimbledons fotballstadion i London kollapset som følge av regnet.

Av NTB | 24.09.2024 10:11:12

Ulykker og naturkatastrofer: Noen steder i Storbritannia fikk like mye regn på et døgn som normalt kommer på en måned, ifølge britenes meteorologiske institutt.

Sentrale deler av England fikk mellom 60 og 80 millimeter regn, noe som førte til oversvømte T-banestasjoner og biler under vann. På enkelte steder var det meldt 120 millimeter regn på ett døgn.

I London har byens brannvesen reddet mennesker fanget i biler i flomvannet og hjulpet folk ut av hjemmene sine. Regnet førte også til et synkehull i banen på Cherry Red Records Stadium, AFC Wimbledons fotballbane, og tirsdagens kamp ble avlyst.

Storbritannias miljødirektorat sendte ut 35 farevarsler om flom i ulike steder i England tirsdag morgen. Tirsdag er det verste regnet på vei til å gi seg, men landet opplever fremdeles utfordringer i tog- og veitrafikken.

(©NTB)

Flere nyheter: