Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Det har vært en natt med svært mange ordensforstyrrelser. Flere personer er kjørt til legevakten eller sykehus.

Av Egil M Solberg | 22.09.2024 05:59:38

Politiloggen: Politipatruljene i distriktet har hatt nok å ta seg til gjennom natten til søndag. Det har vært mye folk ute på festligheter i det fine høstværet.

Utagerende jente slo til vekter på utested

Kl. 21:38 rykket politiet ut til et utested i Haugesund sentrum etter melding om en utagerende jente som skal ha slått til en vekter. Kort tid etter, kl. 21:57, nektet jenten å opplyse identiteten sin til politiet og samarbeidet ikke. Hun ble derfor tatt med til politistasjonen for videre oppfølging.

Brann i ATV på Bømlo

Kl. 21:37 fikk politiet melding om en brann i en ATV på Ramsåsen ved Rubbestadneset, Bømlo. Brannen ble slukket kl. 22:12. Politiet avhørte eieren av kjøretøyet og har opprettet en sak. Årsaken til brannen er under etterforskning.

Mann bortvist fra sentrum nektet å følge pålegg

Kl. 23:53 ble en mann i 40-årene bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha vært i en krangel med ungdommer. Han fulgte ikke pålegget, og ble derfor anmeldt for brudd på politiets pålegg. Mannen ble senere kjørt i arrest.

Trafikkulykke på Storasundvegen

Kl. 23:04 mottok politiet melding om en trafikkulykke på FV4808 Storasundvegen. To biler var involvert, og veien ble sperret. Ulykken skjedde i lav hastighet, og alle involverte kom seg ut av kjøretøyene uten alvorlige skader. To personer ble fraktet til legevakten for sjekk, og veien ble åpnet etter at bilene var fjernet. Politiet har opprettet sak.

Slagsmål på Avaldsnes

Kl. 23:31 ble politiet varslet om et slagsmål på et idrettsanlegg på Avaldsnes, der en mann og tre jenter var involvert. Politiet kom til stedet, og etter undersøkelser ble det konkludert med at ingen ønsket å anmelde hendelsen, og ingen personer ble skadet.

Singelulykke i Karmøytunnelen med MC

Kl. 23:41 ble det meldt om en singelulykke i Karmøytunnelen, hvor en MC med to personer hadde veltet etter å ha kjørt i en rundkjøring. Begge var oppegående og uskadde. Politiet opprettet ingen sak.

Bil rullet rundt i Veavågen, Karmøy

Kl. 00:59 ble det meldt om en trafikkulykke på FV4834 Salvøyvegen i Veavågen. En bil hadde gått rundt og landet på taket. Føreren, en mann i 30-årene, var utenfor bilen og ble kjørt til akuttmottaket for sjekk. Politiet mistenker kjøring i ruspåvirket tilstand og har opprettet sak.

MC-ulykke i Aksdal

Kl. 01:23 kjørte en MC av veien på Grindevegen i Aksdal. Føreren, en tenåring, ble sendt til sykehus for sjekk. Veibanen måtte ryddes, og trafikken ble dirigert på stedet. Politiet tar avhør av vitner og oppretter sak.

Mann i 20-årene arrestert for ordensforstyrrelse

Kl. 02:44 kom politiet i kontakt med en mann i 20-årene i Haugesund sentrum, som ikke fulgte et pålegg fra politiet. Han ble kjørt i arrest og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Mann pågrepet for brudd på politiets pålegg

Kl. 03:48 ble en mann i 30-årene påtruffet av en politipatrulje etter å ha blitt bortvist fra Haugesund sentrum tidligere på natten. Da mannen ikke fulgte pålegget, ble han anmeldt og kjørt i arrest.

Innbrudd i bedrift i Haugesund – Mann pågrepet

Kl. 04:26 fikk politiet melding om et pågående innbrudd i en bedrift på Karmsundsgata i Haugesund. Da politiet ankom, fant de en mann i 50-årene like ved stedet, som passet til beskrivelsen og hadde det politiet mener var tyvegods på seg. Mannen ble pågrepet og kjørt i arrest.

Flere nyheter: