Menu
Politiet rykket ut til Oslo domkirke i Karl Johans gate, der en mann har blitt knivstukket. Foto: Amanda Pedersen Giske / NTB

Ingen pågrepet etter knivstikking på Karl Johan i Oslo sentrum

Ingen er pågrepet etter at en tenåring natt til søndag ble alvorlig skadet i en knivstikking i Karl Johans gate i Oslo sentrum.

Av NTB | 01.09.2024 03:55:15

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi har en viss formening om hvem som har stått bak, sa operasjonsleder Øyvind Hammervold i Oslo politidistrikt til NTB like før klokken 3.30.

Ved 14.30-tiden søndag formiddag sier Stina Edelman til NTB at det fortsatt ikke er foretatt noen pågripelser, og at de fortsetter å lete etter personen de mistenker at står bak.

– Det er ønskelig å få tak i ham så fort som mulig, og vi jobber for å lokalisere ham, sier krimleder Stina Edelman til NTB.

Hun opplyser videre at de jobber med å kartlegge hendelsesforløpet. Fornærmede er foreløpig ikke avhørt.

Hendelsen fant sted i nærheten av Oslo domkirke rundt midnatt.

– Vi mottok like etter midnatt melding om at en person hadde blitt knivstukket på Karl Johan i Oslo. Han betegnes som alvorlig skadet og er fraktet til sykehus, sa han rett etter midnatt, sa operasjonsleder Hammervold til NTB natt til søndag.

Den fornærmede er en mann i slutten av tenårene.

Politiet var lenge i området med flere patruljer for å kartlegge hva som hadde skjedd. De jobbet blant annet med innhenting av vitneopplysninger, samt søk med både mennesker og hund.

– Det er en lørdagskveld på Karl Johan, så det sier seg selv at det er mange folk i området. Det er mange som kan ha sett noe, sa Hammervold.

Politiet gjorde ingen beslag i området.

(©NTB)

Flere nyheter: