Menu
Scottie Scheffler er golfsportens beste spiller akkurat nå. Foto: Matt York / AP / NTB

Svimlende pengefest for verdens beste golfspiller – innkasserte 86,5 millioner

Den nybakte OL-mesteren i golf, amerikanske Scottie Scheffler, kunne mandag tilføye utrolige 86,5 millioner kroner til sin egen bankkonto.

Av NTB | 12.08.2024 20:33:15

Sport: Scheffler topper listen som rangerer spillerne på PGA-touren ut fra prestasjonene de har levert denne sesongen. Som følge av det utløser han en bonus på åtte millioner amerikanske dollar, melder PGA i sine mediekanaler.

Scheffler har vunnet seks turneringer i løpet av 2024-sesongen, blant dem gjeve The Masters.

– Det har vært et utrolig år for meg både på og utenfor banen, så å avslutte den ordinære sesongen med å vinne topplasseringen på denne rankingen er en ære, sier amerikaneren i en pressemelding.

Han ble også nylig olympisk mester i Paris.

– Hvert eneste år prøver jeg å prestere og konkurrere etter beste evne, så denne prisen representerer virkelig det harde arbeidet som er lagt ned i løpet av sesongen med støtte fra familien min og teamet mit, sier Scheffler.

Xander Schauffele og Rory McIlroy endte henholdsvis på andre- og tredjeplass på den gjeve lista. Det utløste utbetalinger på 6 og 4,6 millioner amerikanske dollar.

De 86,5 millionene verdensener Scheffler fikk utbetalt mandag, kan legges til de rundt 300 millionene han tidligere har spilt inn i ulike turneringer, skriver Ritzau.

(©NTB)

Flere nyheter: