Menu
Foto: Ole Edvin Tangen / NTB

Travel natt for politiet

Båter kolliderte ved Bakerøy, etterlyser svart bil etter ulykke ved Biltema, høy musikk, biljakt i høy hastighet, bilinnbrudd og bråk på pub.

Av Egil M Solberg | 03.08.2024 07:38:23

Politilogg: Vaktsjef Anna Østensvik-LU ved Haugesund politistasjon kunne lørdag morgen fortelle om en rekke ordensforstyrrelser og hendelser natt til lørdag.

22.10 – Båter kolliderte ved Bakerøy

To fritidsbåter kolliderte ved Bakerøy i Haugesund fredag kveld, hvor politiet raskt rykket ut til stedet. Den fornærmede, en tysker i slutten av 30-årene, og den andre båtføreren i slutten av 40-årene, fikk mindre skader på båtene. Politiet har opprettet sak.

23.20 – MC-Ulykke ved Biltema

En mopedist, en 17 år gammel jente, ble lettere skadet etter møtet med en svart sportsbil i rundkjøring ved ved Biltema på Raglamyr. Bilen forlot ulykkesstedet, og politiet etterlyser vitner. Jenta ble fraktet til sykehus med nakkeskader, samt skader på kne og hofter.

23.39 – Nattero i Skeisvollsvegen

Politiet mottok klager på høy musikk fra en bolig i Skeisvollsvegen. Naboer hadde forsøkt å kontakte de ansvarlige uten hell. Politiet tok kontakt, og musikken ble skrudd ned.

01.45 – Bil unndrar seg kontroll

En bil unndro seg politiets kontroll i høy hastighet på Austre Veaveg, Karmøy. Bilen ble senere funnet, og føreren, en 42 år gammel kvinne, erkjente forholdet. Det er mistanke om rus, og nødvendige prøver ble tatt. Sak er opprettet.

01.28 – Person tatt på fersken ved bilinnbrudd

En person ble tatt på fersken mens han rotet rundt i en bil i Skeisvangsområdet. Personen fremstod som beruset, og hadde store språkutfordringer. Politiet håndterte situasjonen med den informasjonen de fikk dekodet.

01.44 – Slåsskamp på Åkra Pub

En 21 år gammel innringer hevdet å ha blitt slått på en pub på Åkra. Politiet rykket ut, og eieren forklarte at vedkommende hadde vært vanskelig og beruset. Personen ble bortvist fra stedet etter gjentatte forsøk på å få vedkommende til å forlate puben frivillig.

Flere nyheter: