Nicholas D'Agostino scoret Vikings utligning mot Fredrikstad. Her tørker han bort blod etter et kutt over øyet. Foto: Carina Johansen / NTB

Viking stoppet av FFK – tre kamper uten seier

Poengfangsten går trått for Viking. Søndag ble laget holdt til 1-1 hjemme mot Fredrikstad.

Av NTB | 21.04.2024 19:10:43

Sport: Ikke siden åpningskampen har Viking stått igjen som vinner i Eliteserien. Nicholas D’Agostinos hodestøt fikset poenget mot FFK.

Før det hadde Morten Bjørlo gitt gjestene ledelsen på fantastisk vis. I det åttende minutt snappet han opp en svak Viking-pasning, tok seg oppover i banen og knallet inn 0-1 fra 20 meter.

Bjørlos kjempetreff kom en uke etter at han ble albuetaklet av Jeppe Andersen i FFKs lokaloppgjør mot Sarpsborg.

– Jeg klarte ikke det der før hodesmellen, så kanskje han (Andersen) banket noe vett i meg, sa Bjørlo til TV 2 med et smil i pausen.

I barndommen heiet mannen fra Jørpeland på Viking, men søndag bidro han til at Fredrikstad tok nok et sterkt poeng i comebacksesongen på øverste nivå.

Vikings utligning kom da D’Agostino ruvet i luften etter 33 minutter og brukte pannen til å forlenge inn et frispark fra Zlatko Tripic.

Ved halvtid var ikke hjemmelagets trener Bjarte Lunde Aarsheim fornøyd med det han hadde sett.

– Vi har hatt litt for lite energi og gitt dem mange dødballer, sahan til TV 2.

Han så laget sitt presse på for seier i 2.-omgangen, men den kom aldri.

Cupfotball er neste oppgave for Viking og FFK. Det skjer onsdag mot henholdsvis NM-sensasjonen Torvarstad og Eik Tønsberg. Fire dager senere venter Odd (b) og Sandefjord (h) i serien.