Emilie Haavi ble matchvinner for Roma i semifinalen i cupen. Foto: Lise Åserud / NTB

Haavi-scoring da Roma tok et steg nærmere cupfinalen

Emilie Haavi scoret det første målet da Roma vant 2-0 borte mot Milan i det første semifinaleoppgjøret i den italienske cupen.

Av NTB | 03.03.2024 14:47:34

Sport: Dermed har hovedstadslaget et fantastisk utgangspunkt før returoppgjøret i Roma 10. mars.

Det skulle imidlertid ta godt med tid før Roma tok ledelsen. For det var først etter 84 minutter at Haavi banket inn kampens første mål. Ett minutt på overtid fastsatte Alayah Pilgrim resultatet.

Anja Sønstevold spilte også hele kampen for gjestene.

I det andre semifinaleoppgjøret møtes Juventus og Fiorentina. De spiller sin første av de to kampene senere søndag.

Juventus er regjerende mestere av cupen, og har vunnet turneringen de to siste årene.