Menu
Erling Braut Haaland var sint på både dommeren og Tottenham-spillere etter at Manchester City muligens ble snytt for et seiersmål i 3-3-kampen tidligere i desember. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

City slapp unna med bot etter raseri mot dommer

Manchester City får en bot på nær 1,6 millioner kroner som følge av at flere spillere reagerte med harme mot dommer Simon Hooper i en kamp mot Tottenham.

Av NTB | 18.12.2023 17:20:07

Sport: Det opplyser Englands fotballforbund via meldingstjenesten X. En uavhengig komité har behandlet saken og konkludert med at en bot er på sin plass.

Boten er på 120.000 pund, som tilsvarer 1,59 millioner kroner etter dagens kurs.

Erling Braut Haaland var blant City-spillerne som raste mot dommer Simon Hooper på tampen av 3-3-kampen mot Tottenham tidligere i måneden. De mistet besinnelsen da Hooper dømte frispark framfor å la City utnytte fordelsparagrafen langt inne i overtiden. Haaland hadde akkurat sendt Jack Grealish alene med keeper da spillet ble stoppet.

Den norske spissen reagerte med et voldsomt sinne og kroppsspråk tett opp i ansiktet på Hooper, og han fikk gult kort for protesten. Det ble ikke opprettet noen personlig sak mot Haaland, men en disiplinærsak mot City som klubb.

– Manchester City har innrømmet at de ikke klarte å sørge for at spillerne deres opptrådte på en ordentlig måte i det 94 minuttet, skriver FA i en uttalelse.

(©NTB)

Flere nyheter: