Emil Lundberg scoret for Sparta mot Lørenskog lørdag. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sparta slo Lørenskog i målfest

Sparta slo kraftig tilbake i hjemmekampen mot Lørenskog og tok en solid 5-3-seier i eliteserien i ishockey.

Av NTB | 25.11.2023 19:00:42

Sport: Vertene gikk opp i 1-0 ved Emil Lundberg før minuttet var spilt i Sarpsborg, men en rask snuoperasjon signert Vegard Faret og Joakim Aarseth Opsahl ga bortelaget ledelsen.

Mot slutten av åpningsperioden kom det et enormt Sparta-trykk, men vondt ble likevel til verre da Espen Hermanrud snappet pucken i returrom og hamret inn 3-1 med en lynrask avslutning.

Derfra og ut handlet det aller meste om Sparta. Først reduserte Vetle Salsten, før Maksims Ponomarenko utlignet kort tid senere. Snuoperasjonen var fullbyrdet med to mål i den siste perioden. Dermed endte det 5-3.

Sparta fører an blant lagene bak den suverene tettrioen Vålerenga, Storhamar og Stavanger Oilers.

I møtet mellom tabellnaboene Frisk Asker og Stjernen ble det også en rekke scoringer i protokollen. Bortelaget vant kampen 5-3.