Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Nok å gjøre for politiet

Politiet brukte pepperspray under slagsmål, ungdomsbråk på bussen, knuste rutene i eget hus, og flere ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 04.11.2023 06:57:24

Politilogg: Til tross for dårlig vær, ble det en rekke oppdrag å løse for politipatruljene ute på vakt natt til fredag.

Beruset og utagerende ungdom på bussen

En bussjåfør kontaktet politiet da flere berusede ungdommer utagerte ombord i bussen på Norheim ved 21.10-tiden. Ungdommene ville ikke forlate bussen. To mindreårige jenter og en gutt befant seg i bussen da politiet nådde frem. Gutten var oppfarende og sparket etter politifolkene. De tre ble etterhvert hentet av foresatte.

Brukte pepperspray under slagsmål

Det ble meldt om slagsmål mellom flere unge i Haraldsgata i Haugesund senere på kvelden. Da politiet nådde frem, lå en gutt på bakken og ble sparket av flere jevnaldrende gutter. Det var mange ungdommer involvert og politiet måtte ta i bruk pepperspray for å få kontroll. Gutten som lå på bakken er i tenårene stakk av, men han skal angivelig ikke være alvorlig skadet. To menn i begynnelsen av 20-årene ble anmeldt.

Urinering i gata

En beruset mann i 20-årene ble like over midnatt innbragt til arresten og anmeldt for urinering på offentlig sted. Han ble innbrakt etter at han nektet å følge politiets pålegg om å forlate stedet.

Knuste ruter i eget hus

En beruset mann i 30-årene hylte, skrek og utøvde skadeverk i egen bolig i Skudeneshavn ved 01.10-tiden i natt. Flere vindusruter i boligen ble knust. Han var i en tilstand som gjorde avhør krevende. Han ble anmeldt.

Flere nyheter: