Menu
Haugesund lufthavn, Karmøy
ARKIVBILDE: Daniel DeNiazi

Driftssjef på Helganes trekker seg etter 17 år

Haugesund lufthavn Karmøy søker nå en ny leder for den operative driften av flyplassen, etter at Audun Aarhus har bestemt seg for å søke nye utfordringer etter nesten 17 års tjeneste.

Av Egil M Solberg | 13.10.2023 13:51:30

Lufttrafikk: Flyplassjef Tore Lillenes betegner stillingen som spennende, men også krevende, med behov for god arbeidskapasitet og struktur, skriver Haugesunds avis.

Lufthavndrift har satt søknadsfrist til 20. oktober, og Lillenes understreker at de ønsker mangfold i selskapet når det gjelder kjønn og kulturell bakgrunn.

Selv om de er åpne for ulike bakgrunner, er hovedoppgaven for den nye driftssjefen å sikre at flyplassen overholder lover og forskrifter, samt ivareta helse, miljø og sikkerhet. Personen vil også være ansvarlig for å tilrettelegge for nye initiativer, som elfly.

Haugesund lufthavn Karmøy har opplevd utfordrende år, spesielt under pandemien, men har nå gjenopprettet passasjernivåene til 2019-tallet, og er en av de mest lovende flyplassene i landet på dette området. Flyplassjefen er optimistisk og håper på kvalifiserte søkere til den betydningsfulle stillingen, skriver avisa.

Flere nyheter: