Frida Maanums Arsenal røk ut i første kvalikrunde til mesterligaen. Foto: Lise Åserud / NTB

Sjokkexit i mesterligaen: Frida Maanum bommet på straffe da Arsenal røk ut i første kvalikrunde

Arsenal røk på straffer etter å ha spilt 3-3 mot Paris FC i Linköping lørdag ettermiddag. Dermed er de ute etter den første kvalikrunden til mesterligaen.

Av NTB | 09.09.2023 18:14:43

Sport: Paris går dermed videre til andre kvalifiseringsrunde til Champions League, mens Arsenal allerede er slått ut av turneringen.

Forrige sesong tok de seg hele veien til semifinalen, hvor de tapte 4-5 for Wolfsburg.

Arsenal holdt unna i en snau time, før Mathilde Bourdieu satte inn to mål i løpet av to snaue minutter.

Ti minutter før full tid startet Arsenal en redningsaksjon da Alessia Russo først reduserte til 1-2, før Jennifer Beattie sikret ekstraomganger seks minutter på overtid.

I ekstraomgangene scoret Louise Fleury og Russo for hver sin klubb, og lagene måtte dermed ut i straffesparkkonkurranse.

Der ble Frida Maanum og Russo de store syndebukkene da de bommet på sine straffer for Arsenal. Daphne Corboz brant også sin straffe for Paris.