Menu
Oppdatering Tor Inge Dahl, mandag 28.august. Skjermdump av SMS fra broren Martin
Oppdatering Tor Inge Dahl, mandag 28.august. Skjermdump av SMS fra broren Martin

Får fortsatt ikke kontakt med voldsofferet Tor Inge

Familien får fortsatt ikke kontakt med voldsutsatte Tor Inge Dahl. I en oppdatert tekstmelding fra familien mandag, skriver de at Tor Inge ikke har fått sovemedisin eller smertestillende siden lørdag.

Av tomas | 28.08.2023 15:53:15

Vea/Bergen: Familien til voldsutsatte Tor Inge Dahl får fremdeles ikke kontakt med 59-åringen, som fortsatt ligger i kunstig koma på Haukeland universitetssykehus i Bergen.

I en oppdatert tekstmelding mandag 28.august skriver broren Martin at Tor Inge ikke har fått sovemedisin eller smertestillende siden lørdag.

Legene har siden Tor Inge ble lagt i kunstig koma 12.august, forsøkt å vekke han flere ganger, men uten resultat. 59-åringen ble lagt i koma etter å ha fått indre blødninger i hjernen.

Saken har skapt stort engasjement i lokalsamfunnet på Vea etter hendelsen. Familien har fått stor støtte av både venner og bekjente. Det er også vært en flaskeinnsamling, hvor inntektene går til de mange veldedighetsprosjektene Tor Inge var involvert i, spesielt krigen i Ukraina.

Karmøy kommune har også hatt krisemøte hvor de har diskutert forebyggende tiltak i et problematisk ungdomsmiljø på Vea.

En mindreårig gutt er siktet for å ha skadet Tor Inge Dahl. Tenåringen har vært i flere avhør med politiet og nekter straffskyld.

Flere nyheter: