Menu
Celin Bizet Ildhusøy scoret mot Manchester City søndag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Ildhusøy scoret i Spurs-tap – Manchester United på tabelltopp

Celin Bizet Ildhusøy noterte seg for mål for Tottenham i søndagens 1-3-tap for Manchester City i den engelske superligaen.

Av NTB | 05.03.2023 17:05:49

Sport: Ildhusøy fant veien til nettmaskene en drøy halvtime etter kampstart og sendte med det bortelaget i ledelsen. Et hattrick fra Khadija Shaw snudde imidlertid kampen som endte 3-1 til de lyseblå.

Julie Blakstad startet ikke oppgjøret, men kom på for City i det 84. minutt.

I oppgjøret mellom topp og bunn fikk Leicester det tøft borte mot Manchester United. Alessia Russo gjorde hattrick i kampen som endte hele 5-1 til de rødkledde.

Manchester United leder ligaen med tre poeng ned til byrival City. Chelsea er på tredjeplassen, fire poeng bak ligaledelsen, men har spilt to kamper mindre enn de to lagene foran dem på tabellen.

Mellom Aston Villa og Everton endte det 0-2. Elise Stenevik kom på for hjemmelaget 13 minutter før slutt. I søndagens siste kamp endte det 2-1 mellom Reading og West Ham. Amalie Eikeland spilte hele kampen for det seirende Reading-laget.

Tottenham ligger tredje sist, tre poeng foran sisteplassen. Reading gikk poenget forbi London-laget etter seieren søndag.

(©NTB)

Flere nyheter: