Youssoufa Moukoko jublet for 2-1-scoringen mot Union Berlin. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

18-åring reddet Ryerson og Dortmund i racet om Bundesliga-tittelen

18 år gamle Youssoufa Moukoko ble matchvinner for Borussia Dortmund med ti minutter igjen og sikret tre viktige poeng i tittelkampen i Bundesliga.

Av NTB | 08.04.2023 17:34:05

Sport: Morten Thorsby og Union Berlin måtte reise hjem tomhendt etter at det lenge så ut til at de skulle få med seg et poeng i toppkampen.

Seieren gjør at det fortsatt er to poeng opp til Bayern München for Dortmund når det gjenstår sju kamper av sesongen.

Bayern vant sin kamp mot Freiburg 1-0 lørdag etter scoring av forsvarer Matthijs de Ligt. Det tyske storlaget har vunnet Bundesliga de ti siste årene.

For Thorsby og co. er det sju poeng opp til toppen. Midtbanemannen ble tatt av banen etter 62 minutter.

Donyell Malen sendte Dortmund i føringen etter en snau halvtime. Kevin Behrens utlignet etter 60 minutter. Ti minutter før slutt plukket Moukoko opp en løs ball i 16-meteren, rundet keeperen og sendte hjemmefansen til himmels.

Det var hans tolvte scoring for Dortmund i kamp nummer 50 i Bundesliga. Stortalentet har nettet sju mål denne sesongen.

Ryerson og Dortmund røk 2-4 for Bayern München sist runde, men kom seg opp på hesten igjen lørdag ettermiddag. Om en uke venter bunnlaget Stuttgart på bortebane.