Mats Zuccarello (liggende med 36 på armen) og hans Minnesota Wild gikk seirende ut av torsdagens NHL-kamp mot Arizona Coyotes. Her er nordmannen i en duell med Liam O'Brien Foto: Rick Scuteri / AP / NTB

Zuccarellos Minnesota slapp inn to mål på sju sekunder – men vant

Arizona Coyotes scoret to mål på sju sekunder mot Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild i torsdagens NHL-oppgjør. Nordmannens lag vant til slutt 5-2.

Av NTB | 08.03.2024 06:08:19

Sport: Det så ikke ut til å bli et målrikt oppgjør mellom Minnesota Wild og Arizona Coyotes etter to perioder. Etter en målløs førsteperiode var det Kirill Kaprizov som i midtperioden sørget for at Minnesota tok ledelsen 1-0.

Umiddelbart etter at tredje periode var i gang, tok kampen fyr. På bare sju sekunder snudde Arizona Coyotes kampen – først ved Clayton Keller etter 1 minutt og 21 sekunder. Da Michael Carcrone satte inn 2-1 til gjestene, viste uret 1.28.

Ledelsen holdt i 32 sekunder. Da utlignet Zach Bogosian til 2-2.

Knappe to minutter senere kunne hjemmepublikummet juble da Joel Eriksson Ek hamret pucken i krysset og sendt vertene opp i 3-2.

Mot slutten av kampen tok gjestene ut keeperen. Brock Faber utnyttet det da han satte pucken i tomt bur etter 18.48. Connor Dewar fastsatte sluttresultatet til 5-2 i kampens siste sekunder.

Mats Zuccarello fikk 17 minutter og 5 sekunder på isen for Minnesota Wild.

Tidligere torsdag tapte en annen nordmann, Emil Lilleberg, og hans Tampa Bay Lightning 3-6 hjemme mot Calgary Flames.