Mats Zuccarello og Minnesota Wild slo Florida Panthers 2-0 i sin første NHL-kamp for sesongen. Foto: Matt Krohn / AP / NTB

Zuccarello sentral da Wild sesongåpnet med seier

Mats Zuccarello og Minnesota Wild åpnet årets NHL-sesong med 2-0 og hjemmeseier mot Florida Panthers i natt. Nordmannen ble selv en viktig brikke i seieren.

Av NTB | 13.10.2023 05:02:34

Sport: De grønnkledde tok ledelsen rett før det var spilt åtte minutter av den første perioden.

Brock Faber fyrte av et skudd fra blålinja og rett opp i krysset. Dette var Fabers første NHL-mål i karrieren.

Da det var spilt rundt sju minutter av den andre perioden havnet Zuccarello i rampelyset. Nordmannen ble hektet, noe som ga hjemmelaget en mulighet i overtall.

Zuccarello vant den påfølgende droppen, og bare sekunder senere kunne Joel Eriksson Ek øke ledelsen. Zucca åpnet dermed sesongen med målpoeng etter en assist.

Den tredje perioden bølget fram og tilbake og var preget av mange utvisninger til begge lag. Likevel ble det ikke flere mål og Wild tok dermed årets første seier.

Svenske Filip Gustavsson ble kåret til banens beste spiller med totalt 41 redninger for Wild.

Zuccarello fikk totalt 19 minutter og 16 sekunder på isen i NHL-premieren.