Mats Zuccarello (36) og hans Minnesota Wild feirer scoring i kampen mot San Jose – en kamp Minnesota Wild vant 4–3. Foto: Josie Lepe/AP/NTB.

Zuccarello scoret i storseier for Minnesota Wild

Mats Zuccarello både scoret og fikk assist da Minnesota Wild slo San Jose Sharks 5–2 i NHL lørdag kveld.

Av NTB | 12.03.2023 08:14:01

Sport: Zuccarello scoring kom i tredje periode da han økte Wild-ledelsen til 4–2 i overtallsspill. Nordmannen satte da inn returen Sharks-keeperen måtte gi på et skudd fra Ryan Hartman.

Kampen, som ble spilt i San Jose, endte til slutt 5–2 i Minnesota Wilds favør.

Minnesota Wild gikk til pause med 1-0-ledelse etter den første perioden etter at Zuccarello hadde sendt Jared Spurgeon alene med keeper før to minutter var spilt av kampen. Spurgeon gjorde ingen feil og sendte bortelaget i ledelse.

Logan Couture sørget for balanse i regnskapet da han utlignet til 1–1 i 2. periode, men Wilds gikk likevel til periodepause med ettmålsledelse – takket være en scoring av Frederick Gaudreau i overtallsspill.

I tredje periode økte Marcus Johansson til 3-1, før Tomas Hertl reduserte for Sharks. Zuccarello sørget for tomålsledelse før Matt Boldy fastsatte sluttresultatet til 5–2.

Minnesota Wild ligger for øyeblikket på andreplass i den sentrale divisjonen, noe som er sikker kvalifiseringsplass til Stanley Cup-sluttspillet.