Mats Zuccarello fotografert i januar. Torsdag tapte han på sin gamle hjemmebane i New York. Foto: Pontus Höök / NTB

Zuccarello og Wild tapte i New York

Mats Zuccarello gikk av isen uten poeng da han og Minnesota Wild tapte borte mot New York Rangers i NHL torsdag.

Av NTB | 10.11.2023 03:49:39

Sport: Zucarello klarte ikke å utmerke seg på sin gamle hjemmebane. Rangers var for sterke og vant komfortabelt 4-1.

Nordmannen endte med null målpoeng i tapet. Wild slo Rangers 5-4 på straffeslag i helga, men New York-laget fikk revansje torsdag.

Vincent Trocheck ga Rangers ledelsen i første periode, før Brandon Duhaime utlignet i midtperioden. Zucarello fikk lite spilletid i de to første periodene, men var mer på isen i den tredje.

Da rykket imidlertid Rangers ifra. Først ordnet Alexis Lafrenière 2-1 på en kontring, før Blake Wheeler la på til 3-1. Wild tok ut keeperen i jakten på et comeback, men da kunne i stedet Artemi Panarin sette pucken i åpent mål fra midtsonen.

Neste kamp for Wild er allerede fredag, borte mot Buffalo Sabres. Et nytt tap der vil gjøre at Wild virkelig er i bunnstriden i NHLs Western Conference.