Mats Zuccarello kjemper om kontroll over pucken mot Edmonton Oilers' Zach Hyman. Foto: Jason Franson / The Canadian Press / AP / NTB

Zuccarello og Wild med nytt tap

NHL-stjerne Mats Zuccarello klarte ikke å utmerke seg da hans Minnesota Wild tapte 3–4 borte mot Edmonton Oilers.

Av NTB | 09.12.2023 05:49:42

Sport: Det er andre dag på rad med Wild-tap. Fredagens oppgjør ble en neglebiter. Edmonton Oilers var overlegne i første periode, men klarte bare å få med seg en 1-0-ledelse.

I midtperioden eksploderte det. To kjappe mål ga Wild ledelsen, men Oilers utlignet med en gang. Etter at Wild hadde gått opp til 3-2, ble perioden avsluttet med nok en utligning.

3–3 kom mens Zuccarello var i utvisningsboksen. Wild har slitt i undertall denne sesongen, og det ble ikke bedre av at Joel Eriksson Ek også mistet kølla da laget skulle forsvare seg med en mindre på isen.

Det utnyttet Leon Draisaitl til å utligne med et langskudd. I tredje periode avgjorde Evan Bouchard til 4–3. Wild presset på for utligningen og hadde store sjanser i avslutningen, men det lyktes ikke.

Da signalet gikk for full tid, brøt det ut et lite basketak der Zuccarello var aktiv.

Wild har hatt en tung sesong og ligger i bunnstriden i sin divisjon.