Minnesota Wilds Matt Boldy mottar gratulasjoner etter å ha satt inn 2–0 i starten av annen periode mot Ottawa Senators. Minnesota vant kampen 3–2. Foto: Matt Krohn / AP / NTB

Zuccarello og Minnesota Wild med viktig seier i sluttspilljakten

Mats Zuccarello og Minnesota Wild var nær ved å rote bort seieren etter å ha ledet med to mål mot Ottawa Senators, men vant til slutt 3-2.

Av NTB | 03.04.2024 07:32:58

Sport: Med seieren er Zuccarellos lag seks poeng bak Los Angeles Kings i jakten på sluttspillplass. Når det gjenstår åtte kamper innehar for øyeblikket Kings den siste plassen til sluttspillet med 87 poeng, mens St. Louis Blues (84) og Wild (81) er på skuddhold. Blues har imidlertid én kamp mer spilt enn både Kings og Wild.

«Zucca» og co. møter Kings i nest siste grunnspillkamp 15. april.

Minnesota-laget har vært i Stanley Cup-sluttspillet de fire siste sesongene, men de har ikke greid å komme seg videre fra første runde.

Wild ledet etter første periode etter scoring av Mason Shaw, mens Matt Boldy doblet hjemmelagets ledelse før minuttet var spilt av midtperioden.

Men gjestene fra Ottawa sørget for balanse i regnskapet ved Drake Betherson og Jakob Chychrun. Begge scoringene kom i overtallsspill.

Men det var likevel Minnesota Wild som stakk av gårde med alle poengene. Vinni Lettieris scoring etter 13 minutter av tredje periode sørget nemlig for hjemmeseier 3-2.

Zuccarello fikk i alt 19 minutter og 19 sekunder på isen for Minnesota. Nordmannen står med 56 målpoeng på 64 kamper denne sesongen.