Mats Zuccarello (36) i duell med Seattle Krakens Pierre-Edouard Bellemare (41). Minnesota Wild vant kampen 3-0 – Zuccarello noterte seg for en målgivende pasning. Foto: John Froschauer / AP / NTB

Zuccarello med målgivende da Minnesota slo Seattle Kraken

Mats Zuccarello noterte seg for en målgivende da Minnesota Wild søndag kveld slo Seattle Kraken 3-0.

Av NTB | 11.12.2023 05:59:45

Sport: Nordmannen utnyttet svakt forsvarsspill da han snappet pucken og serverte Marco Rossi på 2-0 scoringen i tredje periode i NHL-oppgjøret borte mot Seattle Kraken. Den scoringen kom etter 12 minutters spill i den siste perioden.

Før det hadde Matt Boldy gitt gjestene fra Minnesota ledelsen i første periode. Midtperioden ble målløs, før Rossi doblet ledelsen. Joel Eriksson Ek fastsatte sluttresultatet fire sekunder før full tid – 19.56 minutter ut i tredje periode.

Zuccarello fikk 13 minutter og 22 sekunder på isen for Minnesota Wild.