Mats Zuccarello jubler etter den flotte scoringen. Foto: Jeff Wheeler / AP / NTB

Zuccarello matchvinner med utrolig soloraid: – Vet ikke hva jeg tenkte på

Mats Zuccarello ble helten på overtid for Minnesota Wild i NHL-oppgjøret mot Philadelphia Flyers. Han fikset seieren på egen hånd.

Av NTB | 27.01.2023 07:05:06

Sport: Zuccarello tok med seg pucken fra egen sone, slo den mellom beina på Travis Konecny og passerte nok en Flyers-spiller før han var alene med keeper. Carter Hart ble statist da han så Zuccarello komme og vippe pucken inn til 3-2-seier.

– For å være helt ærlig, så vet jeg ikke hva jeg tenkte på, sa «Zucca» til ESPN.

Etter å ha tapt tre kamper på rad klarte Minnesota Wild å snu rekken. Ved full tid sto det 2-2, men etter to minutter på overtid slo den norske 35-åringen til.

Wild kom under i den første perioden etter scoring av Noah Cates. Matt Bolde utlignet i midtperioden og sørget for ledelse i den tredje. Tony DeAngelos scoring halvannet minutt før slutt gjorde at kampen gikk til overtid.

Zuccarello fikk 21 minutter på isen og noterte seg også for en assist i tillegg til det ene målet.