Mats Zuccarello noterte seg med en assist borte mot Dallas Stars natt til torsdag. Foto: Pontus Höök / NTB

Zuccarello-assist da Stars slo tilbake mot Wild i NHL-sluttspillet

Mats Zuccarello noterte seg med en hockeyassist for Minnesota Wild i 3-7-tapet for Dallas Stars i NHL-sluttspillet natt til torsdag.

Av NTB | 20.04.2023 06:44:05

Sport: Dermed står det 1-1 i kamper mellom de to lagene før Wild skal spille de to neste kampene på hjemmeis.

Zuccarello fikk 19 minutter og 37 sekunder på isen i 3-7-taper i Dallas.

Det var vertene som best i gang da Roope Hintz og Tyler Seguin la på til både 1- og 2-0 før kvarteret var spilt. Oskar Sundqvist reduserte imidlertid for Wild 16 minutter inn i første periode.

Etter hvilen økte Jamie Benn og Yevgeni Dadonov vertenes ledelse til 4–1 før Zuccarello og Matthew Boldy assisterte Marcus Johansson på 2-4-målet. Og det tok ikke mer enn elleve sekunder før Frederick Gaudreau også hadde notert seg på scorings listen for gjestene.

Det hjalp imidlertid lite da Dadonov og Hintz scoret sine andre mål for kvelden og sikret 6-3-ledelse før tredje og siste periode. Der fortsatte Stars storspillet sitt og Hintz fikk fullført hattricket sitt i overtallsspill.

Det første oppgjøret endte 3-2, også det spilt i Dallas. Da noterte også Zuccarello seg med assist.

Lagene møtes igjen allerede natt til lørdag i Minnesota.