Menu
Zlatko Tripic har forlenget med Viking. Foto: Carina Johansen / NTB

Zlatko Tripic skrev under på ny kontrakt med Viking ut 2026-sesongen

Viking-kaptein Zlatko Tripic har forlenget kontrakten sin med klubben. 31-åringens nye avtale strekker seg ut 2026-sesongen.

Av NTB | 04.07.2024 13:43:44

Sport: Det opplyser klubben på sine nettsider.

–Jeg er stolt og veldig takknemlig over å få være Viking-spiller de neste årene. Viking betyr utrolig mye for meg, og det er her jeg har spilt min beste fotball. Det er utrolig deilig, og jeg gleder meg masse til fortsettelsen, sier Tripic.

– Jeg har lyst til å oppleve flere store ting sammen med denne gjengen og føler jeg har masse mer å gi, fortsetter han.

Tripic er inne i sin andre periode i Viking. Han spilte først for klubben mellom 2019 og 2020 før turen gikk viere til tyrkiske Göztepe. I 2021 gjorde han imidlertid comeback i Stavanger og har siden storspilt for Viking.

– Dette er en veldig viktig forlengelse for oss. Zlatko er vår kaptein, vår lederstjerne og en viktig del av det vi holder på med. Vi er veldig glade for å ha ham med videre. Han representerer både fortid og framtid og viser at han er Viking for alltid, sier sportssjef Erik Nevland.

(©NTB)

Flere nyheter: