Nicolò Zaniolo scoret 1-1-målet mot West Ham. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB

Zaniolo reddet Villa i VAR-drama – fører an i kampen om CL-plass

Nicolò Zaniolos scoring mot West Ham sørget for at det er Aston Villa som fortsatt har hendene på rattet i kampen om en plass i høstens Champions League.

Av NTB | 17.03.2024 17:07:37

Sport: Det endte 1-1 i London med Zaniolos utligning etter 79 minutter. West Ham jublet for scoring fem minutter på overtid, men VAR tok seg god tid og konkluderte med en hands på Tomas Soucek før Jarrod Bowen var sist på ballen.

Da klokka rundet 100 minutter, ble dommeren tilkalt til skjermen for å se selv. Da gikk det som det pleier med annullert scoring.

West Ham fikk også et mål annullert tidligere i kampen.

Etter en snau halvtime kastet Michail Antonio seg fram og headet inn sesongens tredje Premier League-mål for West Ham.

Elleve minutter før full tid var innbytterne på pletten for bortelaget. Moussa Diaby fant Zaniolo i feltet, og italieneren tuppet inn utligningen.

Aston Villa beholder fjerdeplassen med tre poeng ned til Tottenham på plassen bak. Manchester United er på 6.-plass, ni poeng bak Aston Villa.

En 5.-plass kan også gi mesterligaspill til høsten, men det er ennå ikke klart.

James Ward-Prowse kunne gjort 2-1 til West Ham på overtid, men Matty Cash blokkerte heroisk. På overtid var ballen i mål for West Ham, men VAR ble koblet inn, og målet ble annullert.