Kristoffer Zachariassen scoret vinnermålet da Ferencváros tok et nytt steg mot ungarsk seriegull. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Zachariassen matchvinner for Ferencváros

Kristoffer Zachariassen ble byttet inn og scoret vinnermålet da Ferencváros strammet grepet om serieledelsen i ungarsk fotball med 3-1 over Paks.

Av NTB | 01.02.2023 21:07:44

Sport: Det var en utsatt kamp som ble spilt onsdag, og med borteseieren har Ferencváros 12 poengs luke på tabelltopp når alle lagene har spilt 17 kamper.

Hjemmelaget ledet ved pause, men trener Stanislav Tsjerstjesov gjorde grep som skulle vise seg å lykkes. I det 55. minutt byttet han inn Marquinhos og Zachariassen, ti minutter senere debutanten Owusu Kwabena.

Kwabena sto for utligningen i det 72. minutt. Tolv minutter senere scoret Zachariassen ledermålet med assist fra Marquinhos. Det var nordmannens sjette seriemål for sesongen.

Ryan Mmaee fastsatte resultatet med et straffespark i siste minutt.

Tokmac Nguen startet kampen for Ferencváros. Han ble byttet ut rett før full tid.